Prijava / Registracija

Kjer se srečata tehnologija in tradicija.

Naša zgodba se je začela leta 1950 v Jungu, kraju južno od Lidköpinga na Švedskem, vse do danes pa si prizadevamo razvijati in izpopolnjevati kakovostne izdelke, ki postanejo zelo priljubljeni del vašega doma.

Med njimi je tudi vrhunska hladilna vinska vitrina ASKO s tremi conami hlajenja, ki jo boste lahko pobliže spoznali na DOK-u. Ta sodobna vinska klet uporablja najsodobnejšo zasnovo in tehnologijo za nego vina na način, ki je bil izpopolnjen skozi stoletja. V njej boste našli vse, kar vemo o najboljšem možnem načinu shranjevanja vina, svoji vinski zbirki pa v vitrini zagotovili častno mesto. Ponuja prostor za hrambo do 189 steklenic in ima tri ločeno nadzorovana temperaturna območja, z ogljem filtrirano prezračevanje, kompresorje, ki delujejo praktično brez tresljajev, ter prefinjen sistem in postavitev polic. Tri temperaturna območja so med seboj popolnoma ločena, vlažnost je nadzorovana, steklo vrat pa ščiti vsebino pred UV-žarki.

V času DOK-a vas bomo na dvorišču gradu Dobrovo pozdravili s kozarcem dobrodošlice – ravno prav ohlajene peneče Rebule, ki jo skrbno prideluje naš partner Klet Brda. ASKO vinsko vitrino pa boste lahko občudovali v našem pop-up baru, kjer vam ju tudi podrobneje predstavimo, saj verjamemo, da se boste vanjo zaljubili na prvi pogled.

Ponudba

Vina DOK

  • Penina Dobrodošlica

Lokacija

2 osebi sta shranili to ponudbo