Prijava / Registracija

Po Brdih z briškim piknik nahrbtnikom

Po Brdih z briškim piknik nahrbtnikom

Si za aktivno odkrivanje briških gričev in intenzivno okušanje tipičnih briških dobrot? Te prekrasni pogledi vedno vržejo na rit? Imamo nekaj zate! Hitro po naš piknik nahrbtnik, ki bo briškim razgledom dodal tisti pravi (pri)okus. Pa brez skrbi: tvoja zadnjica bo ob tem mirno počivala na mehki piknik dekici. 🙂

Ko v razgledu uživajo tudi brbončice

Si ljubitelj pohodništva, kolesarjenja ali pa le dobre domače hrane in kvalitetne žlahtne kapljice, v kateri rad/a uživaš v naravi? Brda lahko po novem spoznavaš skupaj z briškimi dobrotami, ki te v piknik nahrbtniku spremljajo prav na vsakem koraku.

V tvojem novem najdražjem nahrbtnem sopotniku najdeš same sveže lokalne briške dobrote: domač šalamin, okusen sir, sezonsko sadje in zelenjavo, domač sok … In tudi tisto, brez česar pri nas v Brdih ne gre – steklenico žlahtne kapljice, ki si jo lahko privoščiš v pravih vinskih kozarčkih. Da ti bo ob tem super udobno, pa bo poskrbela piknik dekica.

Svetujemo, da super briško malico okušaš v ti. Utrinkovalnicah – opazovalnicah s klopema in mizo, iz katerih lahko uživaš v razgledih na vinorodne griče tako s slovenske kot tudi z italijanske strani. Vsaka od njih namreč nudi svoj edinstven pogled. Kje vse jih najdeš, pa preveri na povezavi. www.colliobrdawelcome.com

Kje dobim briški piknik nahrbtnik?

outdoors-backpack-1

Kdaj prideš? Jutri, za vikend? Kadarkoli že, malice ti po novem ni več treba pripravljati. Za to z veseljem poskrbimo mi. Nahrbtnik lahko vsak dan prevzameš ga na TICu v Šmartnem, obvezno pa ga moraš dan prej naročiti. Privoščimo ti namreč super izkušnjo, zato pa moramo mi poskrbeti, da bo kruh sveže pečen in vino dobro ohlajeno. 

Nahrbtnik lahko naročiš direktno na TICu ali pa pišeš kar nam.

Vemo, da ti za naše kraje ni vseeno, zato smo prepričani, da bodo smeti, ki bodo ob pojedini in uživanju v razgledih nastale, skrbno počivale v nahrbtniku vse do njegovega povratka oz. najbližjih smeti. Hvala.

Sorodne vsebine