Prijava / Registracija

Dobrodelna dražba vin – DOK Brda je zaključena

Hvala vsem srčnim dražiteljem, ki ste sodelovali na letošnji dobrodelni dražbi in skupaj z nami zbirali sredstva za socialno ogrožene družine in za nadarjene otroke iz lokalnega okolja.

V kolikor ste bili prepozni in ste dražbo zamudili, lahko še vedno darujete in poljubni znesek nakažete na račun

Dražba vin DOK. Vinska dražba se je sicer danes uradno zaključila.
Celoten izkupiček bomo razglasili na dogodku ta vikend.
Kaj smo dražili, pa na spodnji povezavi.

Vsa sredstva namenjamo otrokom

V sodelovanju z Rotary klubom Medana-Goriška bomo vsa pridobljena sredstva iz dobrodelne dražbe vin in vseh drugih prejetih donacij v celoti namenili pomoči socialno najbolj ogroženim družinam v lokalnem okolju kot tudi nadarjenim otrokom, ki si ne morejo privoščiti udejstvovanja na športnem, umetniškem
in kulturnem področju.

Verjamemo namreč, da imajo prav vsi otroci pravico imeti srečno otroštvo.
Se strinjaš?

Rotary klub Medana-Goriška Rotary je mednarodna organizacija, ki temelji na načelih prijateljstva ljudi različnih poklicev in poslanstev, ki so predani humanitarnosti.

Člani kluba se zavzemajo za visoka etična in moralna načela v poklicnem in zasebnem življenju, širijo dobro voljo ter razumevanje med ljudmi.

V Rotaryju vzpodbujajo in krepijo ideale nudenja pomoči kot temelje dragocenih podvigov. Ker delujejo v vinorodni pokrajini, vsako leto organizirajo tudi dobrodelno trgatev in polnitev lastnega vina, ki se odvija po principu kroženja med vinogradi in pridelovalci.

Rezultat njihovega truda in dobrega dela je njihova Rebula – Rotaryji vino, ki ga v dobrodelne namene ponujajo v steklenicah z lastno etiketo.

Želiš darovati ne glede na dražbo? Dobrodelnost nima meja! V vsakem trenutku smo lahko človekoljubni, če tako čutimo in si tega želimo, zato …

Če nisi ljubitelj vin ali ne želiš sodelovati na dražbi oziroma želiš darovati v vsakem primeru – ne glede na izid dražbe, lahko seveda še vedno daruješ, in tako narediš nekaj dobrega za naše otroke.

S svojim nesebičnim lepim dejanjem kakršnekoli pomoči, resnično pripomoreš k izboljšanju pogojev za zdrav razvoj in izobraževanje otrok

Tvoj prispevek nakažeš na spodnji račun: 

TRR: SI56 0444 4000 2467 302 (NKBM)

Rotary klub Medana-Goriška
Plešivo 37A, 5212 Dobrovo v Brdih

Ob nakazilu vpiši
NAMEN: Dražba vina DOK 

Prepričani smo, da jim bomo tudi tokrat skupaj risali nasmeh na obraze.​